Beeld

Growth

A dream to believe
A mission to achieve
A standard to share
And a whole lot of loving care!

Joost van Zoelen
 

Alleen kijk je naar de hemel,
samen ontdek je het universum
 

De saamhorigheid van het delen van inspiratie, talent en vermogen maakt van elk individu een machtig fenomeen. Geloof in gezamenlijke waarden en doelen en de beleving van teamgeest geeft ongekende glans aan de bevrediging van toewijding. Vergroot het empathisch vermogen, maakt opoffering licht en versterkt de psychologische en fysieke weerstand. Onwrikbaar, simpelweg onverslaanbaar. Samen ontdek je het universum!

Ondernemingsgroei

De groeipotentie van de onderneming wordt niet bepaald door de kwaliteit van het Business Plan, noch door de effectiviteit van gehanteerde systemen en procedures.

Het weerstandsvermogen van de onderneming wordt niet opgebouwd met marketing, noch met hoge salarissen of diversificatie.

Het unieke vermogen van de onderneming om ambitieus, structureel en renderend te groeien wordt voor alles gevoed door de mentaliteit van de groep die de onderneming is. Door de kracht en homogeniteit van de ondernemingscultuur. Uitsluitend op basis van dat fundament kunnen de kernaspecten van een continuïteitsstrategie volwaardig efficiënt en effectief ingezet worden. Die kernaspecten vormen ‘De Zeven Wetten van Bijzondere Groei’ (zie presentatie 7 Laws of Outstanding Growth):

1. Total Flow
2. Culture
3. Focus
4. Coach & Control
5. Partner Development Programming
6. Strategy drives Structure
7. Mandate Planning
 

Mantion is sinds de oprichting in 1977 gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemingsleiding met een passie voor het bijzondere. Bijzondere prestaties die leiden tot zeer opmerkelijke groei. Onder het motto; ‘wie gewoon doet, kan niet winnen’. Mantion begeleidt deze leiders en hun ondernemingen met het aanleggen en bij het integreren van ‘de Zeven Wetten van Bijzondere Groei’. De werkwijze van Mantion is en wordt gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk en empirisch onderzoek, alsmede op de Rebounce Filosofie (zie www.rebounceworld.nl).

De aanhoudende resultaten van de aanpak bewijzen de ‘Proven Technology Status’. In de praktijk gebracht bij middelgrote en grote bedrijven, nationaal, multinationaal, privé eigendom en beursgenoteerd. Met inzet van zowel autonome als integratieve strategieën.